Home Pretraživanje Kontakt Galerija Linkovi Marketing Impressum Forum My Downloads
What's up
 Vijesti
 Events
 Releases
 HR Vijesti
 Reviews
 Interviews
 FreeYourMind
 CoolToura
 Izdvajamo
Nagradna igra
Nema novih događanja
NASLOVI
Nema novih naslova

LINKOVI zadnja dva tjedna
Nema čestih i novih linkova

 Kompilacija 2012 Grammy Nominees  
 

Universal Republic Records i The Recording Academy Grammy Recordings vam predstavljaju kompilaciju “2012 GRAMMY Nominees”. Ovogodišnja kompilacija donosi 22 pjesme različitih izvođača i žanrova, koji su obilježili godinu iza nas i koji će obilježiti ovogodišnju prestižnu dodjelu Grammy nagrada. 

 

Svi izvođači koji su svojim hitovima obogatili ovu kompilaciju, poput Rihanne, Lady Gage, Coldplaya, Adele, The Black Keys… nominirani su u kategorijama “Record Of The Year”, “Album Of The Year”, “Best New Artist”, “Best Country Album” i “Best PopDuo/Group Performance”.

 

2012 GRAMMY Nominees” kompilacija 18. je po redu i sadrži izvođače s različitih etiketa, i u specijalnom međusobnom dogovoru svake godine izlazi za drugu etiketu. Ove godine kompilacija će biti objavljena pod okriljem Universal Music-a, a bit će objavljena 24. siječnja, u fizičkom i digitalnom obliku.

 

Novac od prodaje albuma bit će podijeljen između humanitarnih organizacija The MusiCares i GRAMMY Foundation, koje je osnovala The Recording Academy.

 

54. po redu svečana dodjela Grammy nagrada održat će se 12. veljače u Los Angelesu.

 

            

 

 
17.01.2012 , 18:44 sati  

Zanimljivosti
  • Više od Kosa
  • Rubrika Releases
  • Opcije naslova
  • Pošalji članak prijatelju
  • Pripremi za print