Home Pretraživanje Kontakt Galerija Linkovi Marketing Impressum Forum My Downloads
What's up
 Vijesti
 Events
 Releases
 HR Vijesti
 Reviews
 Interviews
 FreeYourMind
 CoolToura
 Izdvajamo
Nagradna igra
Nema novih događanja
NASLOVI
Nema novih naslova

LINKOVI zadnja dva tjedna
Nema čestih i novih linkova

 n2m & GMC nagrađuju  
 

GMC - guitarmasterclass.net je sajt na kojem možete naučiti svirati gitaru, poboljšati trenutnu razinu znanja ili izgraditi svoj osobni glazbeni stil kroz kvalitetne online video lekcije, video chat, suradnje, forum i ostalo. Želite li pristupiti tom sajtu, morate naravno platiti, jer znanje nije besplatno, uglavnom, a never2much.info, u suradnji s GMC-om poklanja besplatno... 

Na GMC portalu možete sresti ljude sličnih interesa i različitih kreativnih pristupa glazbi, iz svih dijelova svijeta, a s kojima možete razmijeniti svoja mišljenja na brojne teme ali prvenstveno one glazbene.

 

GMC je osnovan 2006. od strane profesionalnog gitariste i instruktora Kristofera Dahla. Na portalu možete naučiti svirati uz pomoć velikog broja profesionalnih muzičara, a neka od zvučnih imena sigurno su i Marcus Siepen (Blind Guardian), Muris Varajić, Ivan Mihaljević, Zsolt Galambos. Listu najaktivnih instruktora možete vidjeti OVDJE.

 

Što Vam to točno GMC nudi?

 

2323 profesionalnih video lekcija koje pokrivaju sve moguće razine, žanrove i stilove; 3-4 nove lekcije dnevno; 39 instruktora; FORUM s preko 11.000 članova i skoro pola milijuna postova; dodatne lekcije za bas gitaru, pjevanje, klavijature, bubnjeve, snimanje i slično. Uvjerite se i sami što Vam GMC nudi jer posjeduje i mnogo besplatnog sadržaja.

 

            

 

never2much.info i Guitarmasterclass.net Vam poklanjaju besplatni 6-mjesečni pristup svim sadržajima portala (vrijednosti od 150 $). Pristup sadržajima vam omogućuje pristup sljedećem: 

 

Svim video lekcijama, koje sadrže pozadinsku glazbu za vježbu, tablature, guitar pro tabove upute i mogućnost postavljanja pitanja instruktoru. Pristup GMC forumu (za sva moguća pitanja vezana za lekcije kao i za glazbu, ali i ostale teme). Pristup kolaboracijama i REC programu (u kojima Vi snimate Vaše sviranje i dobijate komentare izravno od instruktora). Pristup video chatu (u kome uživo možete postavljati pitanja instruktoru i razmjenjivati iskustva).

 

10 sretnih posjetitelja never2much.info portala u mogućnosti je osvojiti svoju besplatnu 6-mjesečnu članarinu (svaka u vrijednosti od 150 $) i pristup svim sadrzajima GMC-a! A što vam je činiti da osvojite 6omjesečni nalog za GMC? Pošaljite nam svoje podatke na naš nagradni mail, a morate nam poslati i još poneko ime instruktora a koje nismo već naveli u tekstu.

 

 
12.10.2010 , 12:06 sati  

Zanimljivosti
  • Više od Matija
  • Rubrika Izdvajamo
  • Opcije naslova
  • Pošalji članak prijatelju
  • Pripremi za print